Електронна мерителна лъжичка

Код на продукта:
1790
Електронна мерителна лъжичка    Виж пълното описание
14,17 лв.
Цвят
  • С 1БР ЛЪЖИЧКА
  • С 3БР РАЗЛИЧНИ СМЕНЯЕМИ ЛЪЖИЧКИ
    + 5,00 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Електронна мерителна лъжичка

Ако обичате да готвите и търсите практичност, когато приготвяте любимите си рецепти, трябва да знаете нашата лъжица, която работи като мерителна везна!

С него вече не е нужно да се притеснявате за използването на множество лъжици и мерителни чаши и нямате нужда от отделна везна. Мерителната лъжица е идеална за измерване на сухи и течни съставки с точност до 0,1 грама.

В допълнение, тя е много лесен за използване: просто изберете желаната мерна единица, поставете лъжицата върху равна повърхност и добавете съставката, докато достигнете измерването. Практично, нали?

Нашата мерителна лъжица разполага и с лесен за четене цифров дисплей, който прави измерването и претеглянето на съставките още по-лесно. И след употреба, просто го избършете с влажна кърпа, за да бъде готов за следваща употреба.

Мерителната лъжица е отличен вариант за тези, които търсят практичност, прецизност и гъвкавост в кухнята. В допълнение, тя е компактна и лесна за съхранение, като заема малко място във вашата кухня.

Не губете повече време и вземете нашата мерителна лъжица още сега. Ще се изненадате от практичността и лекотата, която ще осигури на вашите рецепти!

Прочетете още
Подробности за продукта
17902092

Конкретни референции

ean13
17902092
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай