Лазерен проектор Астронавт, звездно небе и галактика на тавана

Код на продукта:
3854 1
Лазерен проектор Астронавт, звездно небе и галактика на тавана    Виж пълното описание
41,58 лв.
Любими0
Добави в списък с желания
Препоръчваме ви
Няма продукти
Описание



Лазерен проектор Астронавт, звездно небе и галактика на тавана

Лазерният проектор на галактиката под формата на астронавт, държащ звезда в ръцете си, ще се превърне в страхотна нощна лампа и любима играчка за децата. Осем ярки многоцветни изображения на космоса ще ви позволят да пренесете великолепието на звездното небе върху стената, тавана на стая или кола. Можете да регулирате ъгъла на прожектиране, тъй като проекторът е в подвижния шлем на астронавта. Главата на астронавта се върти на 360°, с магнитно привличане, така че звездното небе може да се проектира навсякъде без ограничения.

За максимално удобство на потребителя има 2 метода на управление: бутон на корпуса на проектора и дистанционно управление. Бутонът на задния панел може да включва и изключва устройството и да превключва между режимите на прожектиране. Дистанционното управление също може да контролира устройството и да регулира цвета, яркостта и честотата на мигащите звезди и скоростта на въртене на галактическите мъглявини. Проекции на звезди и мъглявини могат да се използват едновременно или поотделно.

Лазерният проектор galaxy може да се използва в спални, стаи за игра, домашно кино, всекидневни, за да осигури специална атмосфера за вечери за срещи, вечери за игри, филмови прожекции, партита или като нощна лампа в детската стая. Детето определено ще хареса да заспи под звездното небе.

Характеристики:

Материал на тялото: ABS пластмаса

Режим на превключване: дистанционно управление, бутон

Обхват на дистанционното управление: 5м

Режими на светене: 8

Изходна мощност: 5V/1A

Консумирана мощност: <5W

Размер на продукта: 85 мм * 76 мм * 125 мм

Тегло: 300 гр

Дължина на USB кабела: 1м

Съдържание на пакета: 1 x Астронавтски проектор,  1 x Дистанционно управление ( батериите не са включени ), 1 x USB кабел ( захранването не е включено ), 1 x Ръководство с инструкции

Прочетете още
Подробности за продукта
3854 1
Отзиви
No comments
ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Меню

Категории

Създайте безплатен профил, за да запазите любимите си продукти.

Създай

Създайте безплатен профил, за да използвате списъците с желания.

Създай