Бъдете кралицата на кексчетата с кръглата силиконова форма за печене на кекс, пай, сладки или солени мъфини. Зарадвайте всички вкъщи с безупречни кулинарни произведения за делник и празник.
Характеристики:
Силиконовата форма е подходяща за употреба от -60 до + 210 градуса
Подходяща е при употреба във фризер и съдомиялна машина.
Не е препоръчително използването на остри предмети върху повърхността на формата.
В силиконовата форма се пече като в обикновена тава. Няма нужда да се маже с мазнина, нито с брашно, защото в нея нищо не залепва.
Изчакайте кексът да се охлади и тогава го извадете от формата. В противен случай може да се разчупи. Най-лесният начин да го извадите е като обърнете формата нагоре с дъното върху подходящ поднос или кухненска кърпа.
С някои формички кексът ви може да заприлича на истинска кулинарна скулптура.
Размера и дълбочината на формите можете да видите при избор на модел!